Hlavní obsah

Hra Manchesteru United? Jako sex v podání starého muže, rýpla si legenda

Tak to je síla. Byl legendou na Old Trafford, teď ale zasadil fanouškům Rudých ďáblů tvrdou ránu. Přirovnat hru Manchesteru United k sexu se starým mužem, který se vydá ze vše sil a nakonec je vždycky stejně trochu zklamaný, tady asi Francouz Eric Cantona přestřelil. Pak se snažil všechno vyžehlit, ale jak bude úspěšný, to nikdo netuší. Co všechno bývalý vynikající hráč United řekl?

Foto: David Klein, Reuters

Brankář Manchesteru United David de Gea zpytuje svědomí během utkání 18. kola Premier League proti Watfordu

Článek

Manchester United výsledkově i herně tápe a fanoušci jsou pořádně nespokojení. Můžou jen vzpomínat na úspěšnou éru pod vedení sira Alexe Fergusona. Od chvíle, kdy se slavný Skot poroučel z místa manažera, je to v podání United vcelku bída. Tým je osmý a na první místo ztrácí 24 bodů. A nejspíš i kvůli tomu si o Vánocích neodpustil pořádný rýpanec legendární Eric Cantona. A své následovníky v týmu z Old Trafford nešetřil, byť zdůraznil, že Manchester United je dál jeho jedničkou.

„Manchester United má v mém srdci pořád zvláštní místo. Ale když se teď dívám na United, je to trochu jako když se starý muž rozhodne milovat. Snaží se, jak jen může, ale na konci dne je vždy trochu zklamaný," konstatoval v příspěvku na sociálních sítích a zdůraznil, že při hlášce o sexu starších mužů určitě nemluvil o sobě a šlo jen o metaforu.

Nakonec ještě fanoušky United navnadil, že do budoucna to nebude s Rudými ďábly zase až tak zlé. „Oni se vrátí a zase budou dobří, protože Manchester United je nejlepší klub na světě."

Reklama

Související témata: