Hlavní obsah

Mourinho ho nepochválil. Fotbalista Tottenhamu vběhl na tribunu a chtěl si vyřizovat účty s fanouškem

Londýn/Praha

Nejen osmifinálovou porážku 1:2 po penaltách proti Norwichi a vyřazení z FA Cupu musel na středeční pozápasové tiskové konferenci vysvětlovat trenér fotbalistů Tottenhamu José Mourinho. Po závěrečném hvizdu totiž v ochozech londýnského svatostánku Spurs došlo k vyhrocené situaci. Nespokojeného a urážejícího fanouška Kohoutů se tam totiž přímo v hledišti rozhodl usměrňovat defenzivní záložník Tottenhamu Eric Dier.

Fotbalista Tottenhamu Dier chtěl na tribuně napadnout fanouška.

 
Článek

Podle serveru Daily Mail se šestadvacetiletý fotbalista vydal do hlediště bránit svého mladšího bratra. Případem se už zabývá britská policie i fotbalová asociace. K čemu přesně došlo?

Dier po prohraném penaltovém rozstřelu osmifinálového utkání s Norwichem mířil do útrob stadionu. Když v místech pro rodiny spatřil svého mladšího bratra, který se hádal s jedním z fanoušků. Ten měl Diera údajně verbálně urážet.

Defenzivní záložník Spurs proto přeskočil hrazení u hřiště, vyšplhal o několik řad výš a v ochozech doslova naháněl prchajícího diváka. Diera zastavil až shluk ostatních návštěvníků utkání.

Mourinhovi se chování jeho svěřence nelíbilo, ale zastal se ho. „Ten muž Erica urážel. Přímo před zraky jeho rodiny. Byl u toho jeho mladší bratr, takže Eric udělal něco, co neměl. Bylo to neprofesionální, zároveň by to ale asi udělal každý z nás," řekl portugalský trenér. „Jsem na jeho straně a chápu ho," dodal.

Reklama

Související témata: