Hlavní obsah

Keane je dalším vyloupeným fotbalistou Liverpoolu

LONDÝN

Útočník Robbie Keane se stal již sedmým fotbalistou Liverpoolu během posledních dvou let, kterého vykradli zloději. Do týmu "Reds" přitom irský reprezentant přišel z Tottenhamu teprve na konci července.

Článek

Podle listu Guardian se lupiči do apartmá v centru Liverpoolu, kde osmadvacetiletý útočník bydlí s partnerkou, vloupali v sobotu během kvalifikačního duelu Irska s Gruzií (2:1). Z bytu si údajně odnesli drahé hodinky a šperky.

Loni v prosinci vnikli čtyři zloději do domu kapitána Liverpoolu a anglického reprezentanta Stevena Gerrarda, když hrál v Lize mistrů s Marseille, a ohrožovali jeho partnerku Alex Curranovou.

Dalším vykradeným hráčem "Reds" byl loni v listopadu Nizozemec Dirk Kuijt, kterého vyloupili během reprezentační přestávky. Stejně dopadl před dvěma lety anglický útočník Peter Crouch a ve stejném měsíci byl vykraden i dánský obránce Daniel Agger.

Španělský brankář Pepe Reina pro změnu našel vyloupený dům po návratu ze semifinále Ligy mistrů s Chelsea, ve kterém týmu vychytal v penaltovém rozstřelu postup do finále. Zloději gólmanovi ukradli i vůz Porsche Cayenne.

Reinův předchůdce v liverpoolské brance Jerzy Dudek dopadl podobně. Polský brankář přišel vedle porsche a cenností o sbírku fotbalových dresů a medailí, včetně té za triumf v Lize mistrů, k němuž přispěl heroickým výkonem v rozstřelu ve finále s AC Milán.

Reklama

Související témata: