Hlavní obsah

Ighalo bude v Manchesteru United hostovat do konce ledna 2021

Fotbalový útočník Odion Ighalo se dohodl v Manchesteru United na prodloužení hostování z čínského klubu Šanghaj Šen-chua do konce ledna 2021. Původně mělo jeho angažmá vypršet na konci května. "Rudí ďáblové" o tom informovali na svém webu.

Foto: Sport.cz

Odion Ighalo se dohodl v Manchesteru United na prodloužení hostování

Článek

Třicetiletý nigerijský reprezentant, který se na loňském africkém šampionátu stal s pěti góly nejlepším střelcem turnaje a své zemi pomohl k bronzu, posílil Manchester koncem ledna. Kvůli vysněnému angažmá na Old Trafford přistoupil i na nižší plat.

Svoji první branku v dresu United proti Bruggám v odvetě druhého kola Evropské ligy věnoval sestře, která v polovině prosince náhle zemřela.

Celkem se za "Rudé ďábly" trefil v osmi soutěžních zápasech čtyřikrát. V Premier League ale při čtyřech startech odehrál dohromady jen 30 minut, aniž by se zapsal mezi střelce.

Anglická liga byla kvůli pandemii koronaviru přerušena 13. března a znovu se rozběhne 17. června. United před přerušením ztráceli z páté pozice tři body na čtvrtou Chelsea, která drží poslední postupové místo do základní skupiny Ligy mistrů.

Reklama