Hlavní obsah

Otřesný zážitek! Fotbalistova přítelkyně čelila lupičům úplně nahá

Londýn/Praha

Děsivé chvíle hrůzy zažila přítelkyně Demaraie Graye, záložníka Leicesteru City v Premier League. Čtveřice pobertů, která se loni v březnu vloupala do fotbalistova domu ve Worcestershire a odcizila hotovost a cennosti v hodnotě 24 000 liber (bezmála tři čtvrtě milionu korun), zastihla vyděšenou Emmu Hickmanovou na místě zcela bezbrannou.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Záložník Leicesteru Demarai Gray v souboji s hráči Brightonu.

Článek

„Spala jsem v posteli, když někdo vstoupil do ložnice. Neměla jsem vůbec tušení, co se děje, dokud jsem neuviděla muže s nožem v ruce. Neměla jsem nic na sobě, tak jsem zůstala pod přikrývkou. Řekl mi jen: ´Nehýbej se. Kde jsou peníze a šperky?," líčila 22letá blondýnka před soudem.

Podle ní byli všichni zloději ozbrojení. „Jeden z nich měl dokonce mačetu, vypadala jako meč. Úplně jsem zkameněla, měla jsem strašný strach, hlavně o našeho tehdy šestitýdenního synka," dodala Hickmanová, jejíž partner Gray v době nezvané návštěvy doma nebyl.

Gang ozbrojených lupičů, který v období od října 2018 do dubna 2019 ztrpčoval obyvatelům v regionu Midlands život, policie dopadla a tento týden si vyslechl rozsudek. Dohromady výtečníci půjdou do vězení na 85 let, píše britský Daily Mail.

Reklama

Související témata: