Hlavní obsah

VIDEO: Španělská fotbalová hvězda Torres se v tajnosti oženila s láskou z dětství

PRAHA

Žádné pompézní oslavy se stovkami hostů, televizními kamerami a desítkami novinářů. Španělská fotbalová hvězda Fernando Torres se oženila se svou láskou z dětství jen za účasti dvou svědků. Tou šťastnou je třiadvacetiletá kráska Olalla Dominguez, která si se svým novomanželem řekla ´ano´ ve středu v malém městečku El Escorial na sever od Madridu.

Článek

Daleko měl svatební obřad k těm, jakými se v naposledy prezentovali například David Beckham nebe Wayne Rooney, což dokládá i očitý svědek skromné ceremonie na Pyrenejském poloostrově. „Ta svatba se nepodobala těm, které pořádají jiné superstar. Byla malá a romantická, bez nějakého velkého rozruchu,“ citoval slova člověka přítomného u události The Daily Mirror.

Pohledná Olalla, která je již v sedmém měsíci těhotenství, již dlouho dobu věděla, že je pro ni hvězda Liverpoolu Fernando Torres ten pravý. „Fernando je velice ostýchavý a velmi dobrý člověk. On je mužem mého života,“ nechala se už loni slyšet Torresova novomanželka.

Aktuální mistr Evropy v posledních dnech tedy udělal již dvě důležitá rozhodnutí ve svém životě. Vedle svatby totiž Torres ve čtvrtek prodloužil s Liverpooolem stávající smlouvu až do roku 2014. Ta by bývalé hvězdě Atletiku Madrid měla týdně vynést namísto dosavadních 70 tisíc liber týdně hned 90 tisíc (asi 2,8 miliónu korun).

Reklama

Související témata: