Hlavní obsah

Jako kdybychom prohráli, řekl po remíze s Burnley trenér Klopp

Praha

Trenér mistrovského Liverpoolu Jürgen Klopp se po sobotní remíze 1:1 s Burnley v 35. kole anglické fotbalové ligy cítil jako po porážce. "Reds" na Anfieldu skončila série 24 vítězných utkání v Premier League. Podle Kloppa šlo chvílemi o souboj jeho týmu s brankářem Burnley Nickem Popem.

Foto: Shaun Botterill, Reuters

Jürgen Klopp nebyl s výsledkem zápasu spokojen

Článek

"Cítím, jako kdybychom ten zápas prohráli. Remizovali jsme, ale nemůžu si pomoci, přijde mi to jako naprostá prohra. Největší výzvou ve fotbale je hrát proti mužstvu, které je tak organizované a má tak vynikající přístup jako Burnley," citoval klubový web třiapadesátiletého Kloppa.

Jeho svěřenci vedli od 34. minuty po hlavičce Andrewa Robertsona. Více gólů jim ale Pope nedovolil, v případě Firminovy střely mu pomohla tyč. V 69. minutě srovnal Jay Rodriguez. Za Burnley čtyři minuty předtím naskočil do utkání Matěj Vydra.

"V určitých momentech to vypadalo jako zápas Liverpoolu proti Nicku Popeovi. Vytvořili jsme si skvělé šance, ale pokaždé byl někdo proti, a to Pope. Měli jsme dát víc branek, ale s výkonem, zhruba s 80 minutami, jsem spokojený," konstatoval nejlepší kouč podle světové federace FIFA za rok 2019.

Reklama

Související témata: