Hlavní obsah

Solskjaer si dobíral hvězdu United kvůli playstationu. Jak zareagoval výrobce konzolí?

Manchester/Praha

Tahle rada by se fotbalistovi Manchesteru United Masonu Greenwoodovi mohla hodit. Po středeční remíze 1:1 v 37. kole anglické Premier League proti West Hamu si jediného střelce branky Reds v žertu dobíral kouč domácích Ole Gunnar Solskjaer. Ten prý přesně pozná, kdy jeho forward odpočívá a je plně připraven na zápas a kdy po nocích hraje playstation a druhý den není schopen trefit balón. Na slova norského trenéra zareagoval britský zástupce výrobce konzolí. Greenwoodovi doporučil, aby pro příště skryl svou online aktivitu.

Foto: Catherine Ivill, Reuters

Fotbalista Manchesteru United Mason Greenwood se raduje z gólu do síte West Hamu United v utkání 37. kola anglické Premier League.

Článek

Greenwood sice v duelu proti West Hamu vyrovnávací brankou z 51. minuty zabránil blamáži domácích a zařídil alespoň remízu 1:1. Trenér Solskjaer si přesto v pozápasovém rozhovoru neodpustil ke svému útočnému esu narážku na jeho známou vášeň pro hraní videoher.

„Přesně poznáte, kdy se dobře vyspal a kdy šel spát pozdě, protože hrál playstation. Během tréninku takhle čistě balón nikdy netrefuje... Dnes jsme ale viděli v jeho podání výjimečné zakončení," zavtipkoval o svém útočníkovi Solskjaer.

Britský zástupce firmy PlayStation na slova sympatického Nora záhy zareagoval vtipnou poznámkou. Na sociální síti Twitter sdílel snímek obrazovky, na které Greenwoodovi vysvětlil, jak před ostatními uživateli skrýt svou online aktivitu.

United čeká v neděli jeden z nejdůležitějších zápasů sezony. V posledním kole anglické ligy se střetne s Leicesterem na jeho hřišti a půjde o přímý souboj o umístění mezi první čtyřkou Premier League zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Reklama

Související témata: