Hlavní obsah

Ostuda! Hvězda United se porvala s turisty, pak i s policistou

Den, na který nikdy nezapomene. Chyběl krůček, a právě dnes mohl hrát se svým Manchesterem United finále Evropské ligy. Jenže Rudí ďáblové padli a hvězdný Harry Maguire má úplně jiné starosti. Na dovolené v Řecku ho totiž podle listu The Sun zatkla policie po incidentu s anglickými turisty, následně měl vzdorovat i strážcům pořádku při zatýkání. Hvězda United skončila v poutech.

Foto: Carl Recine, Reuters

Kapitán fotbalistů Manchesteru United Harry Maguire byl podle řecké televize TV ERT na ostrově Mykonos zadržen policií.

Článek

Hvězda United, jejíž cena na fotbalovém trhu je 85 milionů liber, byla zatčena na ostrově Mykonos po střetu v baru v časných ranních hodinách. V poutech skončili i další účastníci incidentu. „Klub je s hráčem v kontaktu, Harry Maguire plně spolupracuje při vyšetřování s řeckými úřady. V tuto chvíli nebudeme danou situaci více komentovat," uvedl Manchester United v prohlášení.

Maguire si na řecký ostrov vyrazil odpočinout s partnerkou Fern Hawkinsovou. Ta se fanouškům pochlubila na sociálních sítích snímky, jak si pár užívá volna. Zatčení fotbalisty přišlo v den, kdy se hraje finále Evropské ligy mezi Sevillou a Interem Milán. Do nové sezony vstoupí United v polovině září.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Holidays with you ... ♥️

Příspěvek sdílený 𝐅𝐞𝐫𝐧 𝐇𝐚𝐰𝐤𝐢𝐧𝐬 (@_fernhawkins),Srp 20, 2020 v 11:55 PDT

Reklama

Související témata: