Hlavní obsah

Keane a Woodgate jsou na odchodu z Tottenhamu

LONDÝN

Irský fotbalový útočník Robbie Keane je na odchodu z Tottenhamu. Londýnský klub podle trenéra Harryho Redknappa opustí i anglický obránce Jonathan Woodgate, který se teprve nedávno vrátil po více než roční pauze k tréninku.

Článek

Třicetiletý Keane se po loňském návratu z Liverpoolu, kam před dvěma lety odešel po šesti letech v Tottenhamu, nedokázal prosadit do sestavy londýnského klubu a v aktuální sezoně se v základní jedenáctce objevil jen dvakrát.

"Robbie je zvyklý hrát a proto chce odejít," řekl na adresu bývalého útočníka Interu Milán a Leedsu trenér Tottenhamu Harry Redknapp. "Pořád je to hráč, který by pomohl většině klubů. Zatím jsem ale o žádné nabídce neslyšel," dodal.

Tottenham podle kouče nejspíš opustí i Woodgate, kterého chce klub poslat na hostování. Třicetiletý stoper kvůli potížím se zády a koleny, kterého trápí celou kariéru, v minulé sezoně odehrál jen tři zápasy a teprve nedávno se vrátil k tréninku.

"Řekl jsem mu, že pokud mu v následujících týdnech vydrží zdraví, tak by měl jít někam na hostování, aby získal zápasovou praxi. Myslím, že s tím souhlasí," prohlásil Redknapp.

Reklama

Související témata: