Hlavní obsah

Fotbalový sklerotik. Pennant zapomněl, že vlastní porsche

LONDÝN

Zdá se to až neuvěřitelné, ale někteří fotbalisté dokážou zapomenout, že vlastní porsche. Něco podobného se stalo britskému hráči Jermainu Pennantovi, jenž zaparkoval svůj luxusní vůz na parkovišti u vlakového nádraží a posléze to zcela pustil z hlavy.

Foto: auto-janak.cz

Porsche. Ilustrační foto.

Článek

Osmadvacetiletý Pennant se za 2,8 miliónů liber (zhruba 81 miliónů korun) vrátil na Britské ostrovy, když z Realu Zaragoza přestoupil do Stoke. Ještě před svým přestupem však zaparkoval své porsche na placeném parkovišti u zastávky španělské železnice.

Vedení Zaragozy později informovalo Pennanta, že má velký počet nezaplacených pokut od policie. Žádali ho, aby svůj vůz přeparkoval. Bývalý hráč Arsenalu či Liverpoolu však popřel, že by nějaký vůz značky Porsche vůbec vlastnil.

Pennant se nechal přesvědčit až poté, co mu činovníci klubu sdělili, že auto má jeho osobní značku P33NNT. Pennant poté pro automobil poslal kamaráda, který uvnitř vozu našel klíče a dovezl jej k fotbalistovu španělskému bytu. „Svou značku má nyní na ferrari, které používá na ostrovech,“ sdělil deníku The Sun zdroj ze Stoke.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články