Hlavní obsah

VIDEO: Balotelli má problém, neumí si obléci rozlišovací dres

MANCHESTER

Italský fotbalista Mario Balotelli nejdříve šokoval svým kung-fu kopem v odvetném osmifinálovém utkání Evropské ligy a teď se mu směje celý fotbalový svět. Na internet se totiž dostal záznam z tréninku Manchesteru City před odvetným duelem proti Dynamu Kyjev, v němž si Balotelli nedokáže poradit se svým rozlišovacím dresem.

Foto: Reuters

Mario Balotelli utkání v Kyjevě nedohrál kvůli alergické reakci.

Článek

Dvacetiletý Ital má máslo na hlavě. A to hned zdvojnásobené. Nejdříve se ve čtvrtečním utkání Evorpské ligy proti Kyjevu prezentoval nevybíravým zákrokem, za který viděl už v 36. minutě červenou kartu a musel pod sprchy. Jeho tým přitom doháněl dvoubrankové manko, které utrpěl na půdě ukrajinského celku. Oslabený Manchester dokázal vstřelit jeden gól, ale druhý přidat nedokázal.

Jak by zápas dopadl, kdyby se Balotelli nenechal vyloučit? „Dali bychom dva nebo tři góly,“ byl přesvědčen kouč Roberto Mancini. „Tohle bylo opravdu důležité utkání a není možné dostat tak pitomou červenou kartu,“ kroutil hlavou Balotelliho krajan na lavičce Citizens.

Bývalý fotbalista Interu Milán na sebe však upozornil ještě jednou. A opět nechtěně. Na internet totiž uniklo video z tréninku britského celku. Balotelli na něm má viditelný problém nasadit si rozlišovací dres. Po chvíli ho vztekle zahodí, ale jeden z pomocníků na tréninku mu ho pomůže nasadit správně. Když si však má Balotelli dres vyměnit za nový, jinak barevný, celá scéna se opakuje. I napodruhé mu ho tak musí nasadit pomocník.

Reklama