Hlavní obsah

Tévez měl kvůli nepodařenému odchodu z Anglie deprese a přibral

LONDÝN

Argentinský fotbalista Carlos Tévez přiznal, že kvůli neuskutečněnému odchodu z Manchesteru City do Corinthians měl problémy s depresemi. Sedmadvacetiletý útočník je prý zaháněl jídlem a musel vyhledat pomoc lékařů.

Foto: Enrique Marcarian, Reuters

Argentinský útočník Carlos Tévez se raduje z branky.

Článek

"V létě jsem byl v krizi, měl jsem deprese, a tak jsem jedl, jedl a jedl," citoval Téveze server Sky Sports. "Přibral jsem pět šest kilogramů a musel jsem kvůli tomu na kliniku. Věděla to jenom rodina a přátelé," dodal.

Tévez chtěl z Anglie odejít kvůli rodině, ale když zkrachovalo jednání o přestupu do brazilského klubu Corinthians, zůstal v Manchesteru City. Navíc se mu nedařilo ani v reprezentaci, kde zahozenou penaltou přispěl k vyřazení Argentiny ve čtvrtfinále mistrovství Jižní Ameriky s Uruguayí.

Bývalý útočník West Hamu a Manchesteru United se však kritice fanoušků brání. "Nejsem hajzl, jak si lidé myslí," prohlásil Tévez. "Můžou mě kritizovat, když nehraju dobře. Ale aby říkali, že jsem schválně nedal penaltu kvůli tomu, aby vyhodili trenéra, to mě opravdu vytáčí," dodal.

Reklama

Související témata: