Hlavní obsah

Beckhama do Anglie lákají Tottenham a Queens Park

MONZA

O služby bývalého kapitána anglické fotbalové reprezentace Davida Beckhama, kterému na konci roku vyprší smlouva v Los Angeles Galaxy, se zajímají londýnské kluby Tottenham a Queens Park Rangers. Šestatřicetiletý Beckham s Tottenhamem během poslední zimní přestávky zámořské soutěže trénoval a trenér Spurs Harry Redknapp přiznal, že se v lednu pokusí záložníka získat. "Myslím, že Davidu Beckhamovi nemůžete říct ne," uvedl.

Foto: Lucy Nicholson , Reuters

David Beckham. Kam zamíří?

Článek

Do Queens Parku se snaží Beckhama zlákat nový majitel Tony Fernandes. "V Tottenhamu by mu to asi slušelo víc, ale uvidíme," řekl agentuře malajský obchodník, který je mimo jiné šéfem stáje formule 1 Lotus-Renault.

Podle Fernandese je výhodou, že Beckham chce hrát příští rok na olympiádě v Londýně. Bývalý záložník Manchesteru United a Realu Madrid bude prý chtít dokázat, že má ještě národnímu týmu co nabídnout, a proto bude hledat takové angažmá, kde by prokázal své kvality.

"Když se podíváte, jaké hráče jsme přivedli, tak všichni chtěli něco dokázat. Řekl jsem trenérovi, aby kupoval přesně takové fotbalisty," řekl Fernandes. "Joey Barton toho má hodně co napravovat. Shaun Wright-Phillips stále věří v návrat do reprezentace a Armand Traoré je zase přesvědčen, že v Arsenalu nedostal pořádnou šanci. Něco takového si za peníze nekoupíte," dodal. "A samozřejmě by Beckhamův příchod šel využít i jinak," připomněl, že samotné hráčovo příjmení je výnosnou obchodní značkou.

Beckham naposledy hrál v Anglii v roce 2003, poté odešel z Manchesteru do Realu. Do Ameriky zamířil v lednu 2007, kdy podepsal pětiletou smlouvu s LA Galaxy.

Reklama

Související témata: