Hlavní obsah

Hned po potupě v derby slavil Rooney narozeniny. I s protihráči ze Citizens

MANCHESTER

Přišel evidentně zaražený, skleslý a bez nálady. Žádný div, takhle si hvězda Manchesteru United Wayne Rooney oslavu šestadvacátých narozenin rozhodně nepředstavovala. Slavit pár hodin po šestigólovém výprasku v městském derby s Citizens a navíc si na párty pozvat i dva přátele s konkurenčního mančaftu Harta a Barryho, to by vyvedlo z míry i otrlejší povahy.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Oslavu šestadvacátých narozenin si Wayne Rooney představoval jinak...

Článek

Rooneyho šestadvacáté narozeniny připadají na dnešek, kanonýr Manchesteru United se ovšem už s předstihem rozhodl, že je bude slavit v neděli. Měla to být párty se vším všudy, neboť Wayne Rooney čekal, že jeho tým v městském derby porazí na Old Trafford konkurenční Manchester City, dostane se v Premier League na první příčku a k bouřlivým oslavám v jeho oblíbené čínské restauraci Wings v centru města bude o několik důvodů víc. Možná i proto pozval kamarády z konkurenčního klubu...

Na oslavu ovšem dorazil Rooney v pohřební náladě, neboť Manchester United utrpěl v derby největší debakl za posledních osmdesát let.

Dům v anglickém Prestbury, který vlastní Wayne Rooney foto: vietnamnet.vn

„Wayne vypadal, jako by chtěl být někde úplně jinde, než na oslavách svých narozenin,“ líčili očití svědci, v jakém chmurném rozpoložení Rooney do pětihvězdičkového restaurantu dorazil. „Působil hodně nešťastně, ale ukázal, jak velké sportovní srdce má, když nakonec slavil i se svými dvěma přáteli z týmu soupeře Joe Hartem a Garethem Barrym.“

Centrem pozornosti při oslavách, jež se protáhly až do rána, byla Rooneyho manželka Colleen, která dorazila v oblečení laděném v červenobílých klubových barvách United. Ronney, který dostal celý pytel dárků, se po jejím boku dostal brzy do nálady a pohody, takže si oslav užíval a nakonec zazpíval karaoke.

Reklama

Související témata: