Hlavní obsah

Chelsea zvažuje prodej Torrese, i když prodělá miliardu

LONDÝN

Fotbalová Chelsea stále nenachází recept na vzkříšení španělského ostrostřelce Fernanda Torrese a na ostrovech se už šušká, že v lednu kývne na jeho přestup. Zájemce přitom nemusí vytáhnout astronomických 1,5 miliardy korun, za něž Torres na Stamford Bridge přišel, stačit prý bude „jen“ 600 miliónů. Chelsea by tak tratila skoro miliardu korun...

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Útočník Chelsea Fernando Torres už úsměvy spíše šetří...

Článek

V dresu „modrých“ se Torres v této sezóně trefil jen čtyřikrát, což je na vyhlášeného kanonýra bídná bilance. Není divu, že byl Španěl v Anglii „oceněn“ jako jeden z propadáků roku. Britský deník Daily Mail proto už bez servítků píše, že Chelsea pustí Torrese k vodě. Každý další den totiž neproduktivní hráč stojí klub balíky peněz, týdně si v Londýně přijde na 150 tisíc liber, zhruba 4,5 miliónu korun.

Nový kouč Chelsea Andre Villas-Boas, který přišel v létě, věřil, že dokáže Torrese probudit. Dokonce přivedl z Valencie Juana Matu a doufal, že španělská spolupráce oživí Torresův herní projev a ve výsledku přihodí na jeho gólovou hromádku nové kousky. To se ale nestalo.

Příště to tam padne, Fernando, říká možná Torresovi trenér Andre Villas-Boas.foto: Reuters/Phil Noble

Chelsea projevila podle Daily Mailu s Torresem dostatečnou trpělivost, ta je ale teď nejspíš u konce. A to i přesto, že španělský forvard stále patří k oblíbencům místních fanoušků. Jenže mistr světa prožívá na Stamford Bridge noční můru, na hřišti dostávají přednost Didier Drogba s Danielem Sturridgem, Torres na vše hledí jen z lavičky.

Torres je otrávený a už se ani příliš nehlídá. Když Chelsea díky gólu Franka Lamparda z pokutového kopu udolala v pondělním mači Manchester City, radovala se kompletní lavička. Jen Torrese jako by nějaký gól vůbec nezajímal. „Proč jsi tak zachmuřený, Fernando,“ ptal se Daily Mail a doplnil, že zatímco celá Chelsea žila úspěšným kláním, jeden hráč zřejmě nebyl naladěn na vítěznou notu. Který? Ten nejdražší...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články