Hlavní obsah

Lákají je sešívaní, Kladiváři vyrukují také po Hložkovi!

Londýn

Nejdřív Tomáš Souček, pak Vladimír Coufal. West Ham United udělali se sešívanými výtečnou zkušenost. Proto se koukají i po dalších fotbalistech z Edenu. A také kousek vedle, k pražskému rivalovi na Letnou. V Anglii přibývá informací, že se Kladiváři pokusí získat Adama Hložka, nejtřpytivější klenot Sparty.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Sparty Praha Adam Hložek a Lukáš Juliš oslavují gól.

Článek

Tak jako si Slavia udělala farmu z Liberce, může se ona sama stát zásobárnou pro Kladiváře z Premier League.

Tomáš Souček a po něm Vladimír Coufal otevřeli cestu pro další. West Ham teď má podle zákulisních spekulací na radaru další slávisty, brankáře Ondřeje Koláře a záložníky Lukáše Masopusta a Abdallaha Simu. A také záložníka Alexe Krále, který už se ze Slavie posunul do Spartaku Moskva.

Souček netají, že svému londýnskému chlebodárci dal ještě jeden tip. Sparťana Adama Hložka. „West Ham připravuje přestup vysoce hodnoceného mladíka Sparty Praha Adama Hložka. Kladiváři sledují jeho vývoj od loňského roku. Sparta požaduje 20 milionů liber," hlásí twitterový účet West Ham News. Letenští se po delší odmlce na podzim představili v základní skupině Evropské ligy, takže počítají s eventualitou, že o některé jejich hráče může být zájem.

Hložek je ovšem dlouhodobě zraněný, i nadále se může připravovat jen individuálně. Je tedy sporné, že by právě teď v zimě měl za požadovaných přibližně 580 milionů korun změnit dres.

Reklama

Související témata: