Hlavní obsah

Točila lechtivé filmy pro dospělé. Teď bude šéfovat Součkovi

Londýn/Praha

Anglický fotbalový klub West Ham United jmenoval do představenstva Eve Vorleyovou, která se proslavila především jako režisérka erotických filmů pro dospělé. Teď však bude šéfovat mimo jiné i českým reprezentantům Tomáši Součkovi a Vladimíru Coufalovi.

Foto: Profimedia.cz

Eve Vorlyeová s partnerem Davidem Sullivanem sledují zápas West Hamu.

Článek

Vorleyová, vlastním jménem Emma Benton-Hughesová je partnerkou klubového předsedy Davida Sullivana, s nímž často přímo na stadionu zápasy United sledovala.

Teď se však stane pro ni chod klubu každodenní pracovní náplní. Kladiváři se zatím činní hodně nad plán. V tabulce Premier League jsou desátí, ale od míst zajišťujících účast v Lize mistrů je dělí jen tři body.

Momentálně 55letá Vorleyová natočila řadu filmů pro dospělé zejména v devadesátých letech a v první dekádě nového milénia. Ve stejné branži zbohatl i sám Sullivan, jehož jmění se odhaduje na 1,1 miliardy liber, zhruba 33 miliard korun.

Sullivan převzal West Ham spolu s Davidem Goldem a Karrenem Bradym v roce 2010. Právě pod jejich vládou rozhodl klub o kontroverzním stěhování z Upton Parku na London Stadium.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: