Hlavní obsah

Bitvy o Manchester i Madrid. Evropa zažije ligový supervíkend

Evropa se chystá na ligový supervíkend. Atraktivní fotbalové bitvy budou výrazně promlouvat do pořadí v popředí prestižních soutěží. Manchesterské derby bude velkou zkouškou pro impozantní sérii Citizens. V bitvě o Madrid má zase Real šanci přiblížit se lídrovi. Náležitý zvuk má rovněž bitva Bayernu Mnichov s Dortmundem. A třeba u sousedů na Slovensku hraje vedoucí Slovan s druhou Dunajskou Stredou.

Foto: Laszlo Balogh, ČTK/AP

Fotbalisté Manchesteru City nejsou k zastavení...

Článek

Velké manchesterské derby je na pořadu v neděli. Vedoucí Citizens mají obrovský náskok, vyhráli už 21 soutěžních zápasů a ani prohra by v jejich případě nezkomplikovala cestu za titulem. Trenér zřejmě také nebude mít důvod měnit v tomto zápase ofenzivní styl.

„Proto 72 % sázkařů věří v kurzu 1,52 City, 22 % si tipnulo remízu s kurzem 4,38 a jen 6 % sází na Manchester United s kurzem 6,53. Sázkaři také tipují, že více rohů dá v zápasu United nebo že City vyhraje, ale určitě dostane gól," vyjmenovává Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

V německé lize je jasným favoritem Bayern, na jehož vítězství jde u kanceláře 97 % sázek s kurzem 1,66. Dortmundu se v bundeslize tolik nedaří. Drží se na chvostu top 5 a na Bayern ztrácí 13 bodů. Vyhlídkám na vítězství Borussie odpovídá i kurz 4,67 a podle sázkařů se nebude zřejmě konat ani remíza. Tipéři také často sázejí v kurzu 1,10 na to, že v zápasu uvidíme alespoň 2 góly.

Vcelku vyrovnané jsou kurzy na španělské derby Atlético Madrid (2,68) - Real Madrid (2,78). Atlético je první, Real třetí v lize, ale ani jeden z týmů nemá oslnivou formu. Možná také to je důvodem, proč 43 % lidí sází na remízu.

Na Slovensku se odehraje bitva prvního s druhým, nejvíce se ale s kurzem 1,87 věří Slovanu, který má v lize velký náskok. Jedničku má v tomto případě na tiketu 96 % sázkařů. Dunajské Stredě bookmakeři připsali kurz 4,14.

Reklama

Související témata: