Hlavní obsah

Fanoušci Realu spílají Hazardovi. Po nezdaru v Lize mistrů čekali od hvězdy jinou reakci

Londýn/Praha

Příznivcům Bílého baletu dochází trpělivost. Středeční odveta semifinále Ligy mistrů byla pro fotbalisty Realu Madrid v milionářské soutěži konečnou. Londýnské Chelsea na Stamford Bridge branku vstřelit nedokázali, sami navíc dvě inkasovali, v konečném součtu obou utkání tým Zinédina Zidana padl 1:3. A zatímco příznivci madridského celku skousávali u obrazovek hořkou porážku, belgický fotbalista Eden Hazard vtipkoval se svými bývalými spoluhráči z Chelsea a zjevně se u toho dobře bavil, což zachytil kameraman na hrací ploše. Fanouškům Realu se přístup třicetiletého záložníka pochopitelně nelíbí.

Sestřih semifinálového zápasu Ligy mistrů Chelsea - Real MadridVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Televizní kamery zachytily Hazarda, jak s některými bývalými spoluhráči z londýnského klubu vtipkuje a u toho se směje na celé kolo. Část fanoušků na sociálních sítích jeho chování tvrdě odsoudila.

Z porážky si v ten moment totiž v jejich očích těžkou hlavu nedělal. Hazard odehrál v londýnské odvetě 89 minut. Branky ani gólové přihrávky se od Belgičana fanoušci Realu nedočkali, o to víc je jejich zloba na sociálních sítí prudší.

Hazard přišel do Realu jako zářivá hvězda Premier League a španělský celek za něj na Ostrovy poslal 160 milionů eur (přes 4 miliardy korun). Jeho angažmá na Pyrenejském poloostrově je veřejností vnímáno rozporuplně, teď přišla další kontroverze.

Real bude muset nezdar v Lize mistrů hodit za hlavu. Čeká ho boj o titul španělské La ligy, jejíž závěr slibuje strhující podívanou. Na titul můžou čtyři kola před koncem zaútočit ještě čtyři celky. Real je druhý a na čelo ztrácí pouhé dva body. Hazard tedy bude mít ještě příležitost získat rozhořčené fanoušky zpět na svou stranu.

Reklama

Související témata: