Hlavní obsah

Klub Premier League pod palbou kritiky! Je to slizké a trapné, říkají fanoušci na adresu nového sponzora

Norwich/Praha

Nováček Premier League Norwich City se ocitl v rozpacích poté, co fanoušci zjistili, že jejich nový sponzor dresů, sázková společnost BK8, sdílel na svých účtech na sociálních sítích obsah, který připomínal spíše stránky pro dospělé. Plno spoře oděných krásek pouze do reklamních triček vzbudil u fanoušků rozruch. Klub se se se společností domluvil na odstranění vulgárních příspěvků a společnost se fanouškům omluvila. Nyní však došlo ke změně.

Foto: @secondtierpod, Twitter

Odvážná propagace společnosti BK8, která se stala oficiálním sponzorem klubu Norwich

Článek

Vítězové druhé nejvyšší anglické soutěže z uplynulé sezony sklidili kritiku svých příznivců poté, co oznámili novou smlouvu se sázkovou společností BK8, která sama sebe popisuje jako přední asijskou online sázkovou kancelář.

Představitelé klubu prý rychle pracovali na odstranění nevhodných příspěvků ze stránky na Instagramu společnosti, na nichž se objevovaly snímky spoře oděných dívek v propagačních tričkách.

Mluvčí Norwiche uvedl, že si byl marketingových příspěvků společnosti vědom. BK8 později vydala omluvu za jakoukoli urážku způsobenou jejich dřívějším marketingem. „Uznáváme, že tato forma marketingu není vhodná pro partnerství s klubem Premier League," uvedla firma.

I když byl nevhodný obsah z Instagramu během chvíle odstraněn, fanouškům neunikl a hned jej začali sdílet a kritizovat. Našli také spoustu podobných materiálů na jiných sociálních sítích, včetně YouTube, kde se nacházejí videa, kde dívky napodobují orální sex.

„Během hodiny od oznámení sponzorství si fanoušci Norwiche udělali více prověrek než celý klub," reagoval jeden z fanoušků. „Hrůza, se sázkovou kanceláří problém nemám, ale jejich online profily jsou slizké a trapné," píše další.

A to nebyla jediná rána pro fanoušky. V ten samý den, co Norwich oznámil nové partnerství, klub potvrdil, že prodal svého hvězdného hráče Emiliana Buendiu svému rivalovi z Aston Villy. Příznivci jsou rozčarovaní ze špatného načasování a klubu to dávají sežrat v komentářích na sociálních sítích.

Po jejich tlaku nakonec vedení Norwiche ukončilo se společnosti BK8 veškerou spolupráci. "I když jsme očekávali nějaké negativní reakce na spojení se se sázkovou kanceláří, tohle bylo moc," uvedli s tím, že se spletli a fanouškům se omlouvají.

Reklama