Hlavní obsah

Skandál! Fotbalista Premier League zatčen za sexuální obtěžování dětí

Everton/Praha

Pokud se obvinění potvrdí, půjde o jeden z největších skandálů anglické fotbalové ligy. Blíže nespecifikovaný ženatý hráč Evertonu byl vyloučen z kádru poté, co byl zatčen pro podezření ze sexuálního obtěžování dětí. Podle aktuálních neoficiálních informací by mělo jít o Gylfiho Sigurdssona.

Foto: @Everton, Twitter

Hráči Evertonu na tréninku. Ilustrační foto.

Článek

Zkušená mezinárodní hvězda, která nemůže být z právních důvodů blíže specifikována, byla svým klubem suspendována poté, co ji minulý pátek zatkla policie. Hráč byl sice propuštěn na kauci, ale jeho případ se stále vyšetřuje.

Policie dokonce provedla razii v jeho domě a hledala důkazy. „Policie zabavila několik předmětů. On byl vyslýchán v souvislosti s velmi závažnými trestnými činy," uvedl nejmenovaný zdroj z hráčova okolí.

Zpráva o zatčení šokovala Premier League. Sezona začíná už za necelé čtyři týdny a obžalovaný hráč bude mít zřejmě hodně co vysvětlovat, aby se v ní představil. Klub vydal prohlášení, ve kterém potvrdil, že pozastavil činnost jednoho ze svých hráčů, dokud nebude celá záležitost objasněna.

„Klub bude nadále podporovat úřady v jejich vyšetřování a v tuto chvíli nebude vydávat žádná další prohlášení," uvedl mluvčí Evertonu.

Reklama