Hlavní obsah

VIDEO: Rosický se s kytarou vyřádil, z muzicírování Arsenalu však vstávají vlasy hrůzou

Londýn/Praha

Obvykle Tomáš Rosický na kytaru válí. Dokonce tak, že si troufne se svou oblíbenou kapelou Tři sestry i na koncertní pódium. Však mu i jeho reprezentační spoluhráč a vášnivý bubeník Petr Čech vystřihl před nedávnem poklonu. „Je znát, že se Rosa hře na kytaru věnuje déle než já bicím. Je fakt dobrý,“ přiznával kupříkladu po privátním vystoupení fotbalového dua během evropského šampionátu v polské Vratislavi. To, co kapitán národního týmu Tomáš Rosický v doprovodu svých spoluhráčů z Arsenalu ovšem vypustil do světa tentokrát, to nemá obdoby. Z videoklipu vstávají vlasy hrůzou...

Hvězdy Arsenalu zpívají upravené vánoční písně.

 
Článek

Po poslední ligové výhře v Readingu vládne v táboře "Gunners" sváteční nálada, do níž měl zapadnout i hudební videoklip natočený hned několika fotbalisty londýnského týmu. Tomáš Rosický s kytarou v ruce je měl na povel, protože Theo Walcott, Wojciech Szczęsny, Johan Danon Djourou a spol. si troufli jen na foukací harmoniku, tamburínu, maracas... Za to do zpěvu je nikdo nutit nemusel.

Šlo nejen o vánoční pozdrav fanouškům "Kanonýrů", ale i podporu a propagaci soutěže o nejlepší video se zpěvem a tancem, která běží od začátku sezóny na internetových stránkách Arsenalu a jež skončí začátkem ledna. Zapojily se do ní už stovky mladých fanoušků, přičemž o nejvydařenějším videu rozhodne hlasování na Junior Gunners stránkách. Na výherce čeká třeba herní konzole, ale i vstupenky na domácí zápasy Arsenalu v Premier League.

Rosický, který se po vlekoucím zranění pomalu vrací do sestavy Arsenalu, se při natáčení skutečně vyřádil a zřejmě mu vůbec nevadilo, že výsledný hudební videoklip patří asi k těm nejhrůznějším, co kdy spatřily světlo světa... I pro něho je podstatná pohoda, která teď na Emirates Stadium vládne.

Reklama