Hlavní obsah

FANTASY: Nejpopulárnějšími hráči Petr Čech a Robin van Persie!

Máme za sebou první kolo Fantasy Premier League a mnoho překvapení nám nepřineslo. Favoritům se dařilo, až na zraněními sužovaný Arsenal. Nejpopulárnějšími hráči byli Petr Čech a Robin van Persie. Oba fotbalisté si počínali velmi dobře, své fanoušky nezklamali a přinesli důležité body. Pojďme se nyní podívat, jak vypadala ideální jedenáctka podle redakce Fantasy!

Ideální sestava 1. kola Fantasy Premier League

Článek

Již před začátkem kola jsme upozorňovali na novou akvizici v dresu Liverpoolu – Simona Mignoleta. Svůj debut si odbyl na výbornou! První zápas za Reds odchytal s čistým kontem a pomohl Liverpoolu k hubené výhře.  Navíc v 88. minutě chytil penaltu, a tak se mohou všichni trenéři radovat z 14 bodů, které si Mignolet za svůj výkon vysloužil!

Dva ze tří nejlepších obránců se v sestavě neobjevili

Obraná řada je pouze tříčlenná a dominují v ní hráči, kteří se dokázali gólově prosadit. Coleman s Whittaker se utkali proti sobě a oba tito obránci se gólově prosadili, čímž dokázali částečně odčinit dvě inkasované branky. Dvanáct bodů za 5$ a 5.5$ to je opravdu velmi kvalitní bodový přísun! Škoda, že Colemana ani Whittakera si žádný trenér do sestavy nezařadil.

Pablo Zabaleta v zápase proti Newcastelu branku nevstřelil, za to udržel čisté konto a navíc nahrál na gól Silvovi, čímž si připsal na svůj účet 9 bodů!

V záložní řadě se překvapivě objevují hned dva hráči West Hamu, Joe Cole a Nolan Kevin, za které dohromady nedáte ani 15$ a přitom na váš účet připsali 20 bodů! Kasami z Fulhamu je třetím hráčem v naší ideální sestavě, který se v žádné ze sestav neobjevil, a to i přes nízkou cenu 5.5$.

Zbývající hráči záložní řady se v sestavách hráčů Fantasy objevili a to i přes to, že atakují hranici 10$. David Silva ji dokonce překračuje. I tak jste nemuseli této investice litovat, jelikož se jedná o záložníky, kteří se gólově prosadili a navíc pomohli svou defensivní činností k čistým kontům, za což si vysloužili 10 bodů!

van Persie si drží gólovou formu

Na závěr tu máme útok. V něm jsou dva borci z Manchesteru United. Robin van Persie si drží svůj gólový apetit a do sítě Swansea nasázel dvě branky. O stejný brankový příděl se postaral i Danny Wellbeck. Trenérům připsali na účet 11 bodů!

Reklama

Související témata: