Hlavní obsah

Manchester Utd. - Leicester 1:1Oslava mistrovského titulu se posouvá. Lišky jen remizovaly s Manchesterem

Manchester/Praha
Aktualizováno

Na oslavu premiérového titulu v anglické Premier League si musejí fotbalisté Leicesteru ještě minimálně jeden den počkat. V nedělním zápase 36. kola jen remizovali na půdě Manchesteru United 1:1, když na úvodní gól Martiala odpověděl Morgan. Přesto už v pondělí mohou Ranierovi svěřenci slavit, a to tehdy, pokud v dohrávce nezíská Tottenham ani jeden bod na půdě Chelsea.

Článek

Před fotbalisty Leicesteru stála pořádná výzva. V případě vítězství nad Manchesterem United by v předstihu slavili svůj premiérový triumf v Premier League. Rudí ďáblové ale nechtěli, aby soupeř slavil na jeho stadiónu, a hned od začátku doslova na Lišky vletěli.

To se projevilo i na skóre, když hned z první šance vstřelili domácí gól. Valencia v 8. minutě našel na levé straně úplně volného Martiala, který prostřelil bezmocného Schmeichela. U této branky zaspal pravý bek Leicesteru a odchovanec United Simpson.

Z vedení se Rooney a spol. neradovali dlouho. Za deset minut se do vzduchu vyšrouboval kapitán Lišek Morgan a bylo srovnáno. Řízného beka pro změnu neuhlídal Rojo.

Po změně stran se už hrály spíše fotbalové šachy. Nikdo nechtěl udělat chybu. Za zmínku stála akorát tyč po hlavě domácího Smallinga. Stejně jako na podzim se tak oba týmy rozešly smírně.

Jestli Chelsea v pondělí na Stamford Bridge porazí nebo remizuje s Tottenhamem, tak je o šampiónu ligy jasno.

Anglická fotbalová liga - 36. kolo:
Manchester United - Leicester 1:1 (8. Martial - 17. Morgan)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články