Hlavní obsah

Zlatan pobavil diváky: Manchester? Nelámej si s tím hlavu, spekulace mě baví

Paříž

Přestoupí švédská fotbalová megahvězda Zlatan Ibrahimovic do Manchesteru United, nebo chystá ještě větší překvapení? I na tuto otázku čtyřiatřicetiletý útočník reagoval během představení své nové módní značky A-Z.

Foto: Ruben Sprich, Reuters

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic.

Článek

O odchodu švédského útočníka z Paříže na britské ostrovy se spekuluje denně, sám Švéd ale nenaznačil, jestli skutečně zamíří na Old Trafford. Na zvídavé otázky novináře reagoval po svém (na videu od času 1:21).

„Můžete oznámit a potvrdit, že odcházíte do Manchesteru v příští sezóně?" ptal se žurnalista slavného útočníka a v sále se čekalo na Zlatanovu odpověď.

„Neexistuje žádné potvrzení, nikdo neřekl ano. Takže musíte zůstat trpělivý," reagoval Ibrahimovic, aby vzápětí dodal: „Ještě si chvíli lámejte hlavu s tím, kam přestoupím. Tvořte dál historky, protože já si tyhle spekulace užívám. Až budu unavený a přestane mě to bavit, dám vám vědět, kde budu hrát."

Ostatním diváků se reakce švédského reprezentanta zalíbila natolik, že ji ocenili potleskem. Dá se očekávat, že informace o Zlatanově příštím klubu se vyřeší až po ME ve Francii. Útočník, který v této sezóně nastřílel za Paris Saint-Germain 50 gólů, nyní povede Švédsko ve skupině E postupně proti Irsku, Itálii a Belgii.

Reklama

Související témata: