Hlavní obsah

Rodí se nová superhvězda? Tříletý chlapec zaujal skauty Manchesteru City

Manchester

Nedávno se narodil, sám si ještě nedokáže zavázat boty, přesto má, zřejmě, našlápnuto k hvězdné fotbalové kariéře. Malému Jaxonu Lalovi jsou teprve tři roky, už nyní si však s míčem báječně rozumí a svými dovednostmi zaujal i skauty anglického velkoklubu Manchesteru City.

Tříletý chlapec zaujal skauty Manchesteru City.

 
Článek

Jaxon Lal má fotbalové nadání, kterým udivuje rodiče již od útlého věku. "Jaxon hraje teprve pět měsíců. Nemohla jsem tomu (zájmu Manchesteru City) uvěřit. Myslela jsem si, že si ze mě někdo dělá legraci," svěřila se pro Manchester Evening News hochova matka Joanne Radcliffeová.

Ta se rozhodla zveřejnit jeho hrátky s balónem na internetu prostřednictvím krátkého videoklipu, v němž Jaxon Lal v barcelonském dresu Lionela Messiho dovádí s míčem na zahradě. A ten sklidil velký úspěch. Joanne totiž vzápětí kontaktovali skauti Citizens, kteří byli umem malého klučiny nadšeni a matce učinili nabídku.

Zda bude Jaxon Lal jednou také tak dobrý jako jeho argentinský idol, se teprve uvidí. V každém případě Joanne se již brzy sejde s trenérem mládežnické akademie City. Pevně věří, že její syn bude jedním z nejmladších dětí, které byly kdy pozvány do akademie klubu.

Pikantní ovšem je, že ona sama fandí řadu let odvěkému rivalovi Manchesteru United.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články