Hlavní obsah

Legenda to rozjela i v saku. Gól slavila bušením do skla, po utkání to schytal brankář

Liverpool

Pořádné emoce. Když legendární Steven Gerrard válel v dresu Liverpoolu, zápasy velmi prožíval, a jiné to není ani v době, kdy nosí sako a sedává v lóži, nebo když plní roli experta v televizním studiu. Úterní zápas Reds s Chelsea (1:1) nebyl výjimkou. Při vyrovnovácím gólu svěřenců Jürgena Kloppa se neudržel, vyskočil ze své sedačky a pumpoval rukama, jako by sám skóroval.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Liverpoolská legenda Steven Gerrard zápasy Reds prožívá, i když už sám nehraje

Článek

Je to srdcař. Steven Gerrard zápasy „svého" Liverpoolu prožívá, i když už nehraje. Dokáže se rozparádit i jako divák, nebo třeba televizní expert. Naposledy to předvedl v úterý večer, kdy Reds smazali náskok Chelsea a vyrovnali na 1:1. Wijnaldum skóroval hlavou a Gerrard vyskočil jako čertík. Obě ruce nejprve zaťal v pěst a oslavně s nimi máchal vzduchem, následně pak ještě dlaněmi zabouchal na sklo lóže.

Po utkání se pak pustil do rozhodčího Marka Clattenburga. Vyčítal mu odpískání trestného kopu, po němž šla Chelsea do vedení. „Nesouhlasím s tím, že nařídil trestný kop. Ve vápně se tohle nikdy nepískalo. A pravidla by měla být pořád stejná," rýpl si do muže s píšťalkou.

Jenže svoji porci kritiky schytal i gólman Mignolet. "Každopádně měl tu ránu chytat, je to jeho vina," konstatoval nazlobeně. Brankář se hájil, že neslyšel hvizd sudího, a proto reagoval pozdě. "Určitě měl být koncentrovanější. Rána přišla pár sekund poté, co rozhodčí pískal," dodal.

Náladu mu pak spravilo alespoň to, že Chelsea nedala ve druhé půli penaltu a zápas skončil 1:1.

Reklama

Související témata: