Hlavní obsah

Góly nestřílí, ale média přitahuje jako magnet. Co hvězda United provedla tentokrát?

Manchester

Když už nedám gól, ani na žádný nepřihraju, stejně musím být vidět. A to tedy nejdražší fotbalista světa Paul Pogba z Manchesteru United je. Hvězda, za kterou klub z Old Trafford vysázel tři miliardy korun, si pozornost vysloužil netradiční ozdobou svých kopaček. Jméno přítelkyně, rodičů, nebo snad datum narození? To všechno už tady bylo, nic podobného na obutí hvězdy nehledejte.

Foto: Darren Staples, Reuters

Paul Pogba z Manchesteru United je stále vidět. Média si francouzské hvězdy všímají, i když nestřílí góly. Teď je třeba ohromila svými kopačkami. Co vymyslí příště?

Článek

Fotbalem si vydělávám, ale reklama, to je moje. Francouzský záložník United je rád, když si veřejnost všímá právě jeho, a tak to nejspíš nemohlo dopadnout jinak. Na kopačky umístil ikonku, která zobrazuje jeho samotného. Právě v tomhle obutí pak Pogba odehrál i nedělní zápas Premier League, kdy United vyhráli v Leicesteru 3:0.

Během minulého týdne to Pogba schytal od klubové legendy Ria Ferdinanda, když zveřejnil na internetu, jak tancuje po šatně s polonahým spoluhráčem. Ferdinandův vzkaz, že by měl s týmem nejdřív něco vyhrát, než se bude naparovat na sociálních sítích jako tanečník, nejspíš mladý Francouz rychle pustil z hlavy. Víc než výkonem na hřišti poutal pozornost kopačkami s vlastním obrázkem.

Reklama

Související témata: