Hlavní obsah

OBRAZEM: Luxus za desítky miliónů! Jak si bydlí nejdražší fotbalista světa?

Manchester

Nádherná vila s krytým bazénem, pět luxusních ložnic a k tomu třeba herna. A to všechno „jen" za 2,9 miliónu liber (více než 91 miliónů korun). No neberte to. Neodolala ani hvězda Manchesteru United. Původně sice měla za tenhle domeček snů zaplatit ještě o 19 miliónů víc, jenže se mu povedlo s agentem usmlouvat slevu. A média tvrdí, že pak hráč vydělávající 290 000 liber týdně (přes devět miliónů korun), slavil.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Hvězda Manchesteru United Paul Pogba při utkání s Hullem.

Článek
Fotogalerie

Když si vezme hypotéku obyčejný smrtelník, upíše se ke splátkám na dvacet i více let. A navíc bydlení vypadá úplně jinak než to, které si pořídil nejdražší hráč světa – Francouz Paul Pogba. Záložník Rudých ďáblů by mohl mít zaplaceno během pár měsíců... Jenže místo, aby vysázel peníze na dřevo, začal se dohadovat o ceně. A ušetřil milióny.

V luxusním příbytku Pogby nechybí třeba sauna, prostorná kuchyň s masivní lednicí, moderní bar, kde si kromě nápojů bez problémů pochutnáte na nějaké dobrotě. Kdo by chtěl změnu, může využít prostornou jídelnu.

Co se týče pokojů, každá z ložnic má svoji koupelnu. Obývacímu pokoji pak dominuje masivní rohová pohovka, kam si může Pogba pozvat snad všechny svoje kamarády, když se budou chtít dívat na fotbal. Nechybí ani krb.

Je libo kulečník? Žádný problém

A kdyby snad třiadvacetiletý fotbalista zatoužil po zábavě, v příbytku má i hernu s kulečníkovým stolem. Takže stačí vzít tágo a začít. Před domem jsou tři parkovací stání, součástí objektu jsou i dvě garáže.

Trenér United José Mourinho věří, že se bude Pogba v novém bydlení cítit lépe, což by se mělo projevit na lepších výkonech, a navíc to také bude mít blíž i do tréninkového centra v Carringtonu.

Pogba už jako mládežník v klubu z Old Trafford působil, ale pak odešel do Juventusu. Z Turína se loni v létě vrátil do United, kteří za něj vyplatili tři miliardy korun a udělali z něj nejdražšího hráče světa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články