Hlavní obsah

V Arsenalu to vře! Hvězdný útočník si nerozumí s koučem, v létě prý odejde

Londýn

Sen o velkém úspěchu v podobě triumfu v Premier League, nebo snad v Lize mistrů, je pro Arsenal pořádně daleko. A známý londýnský klub se topí v krizi. S přibývajícími krachy dochází i k neshodám v týmu i mezi hráči a trenérem Arsénem Wengerem. Teď podle anglických médií ohlásil útočník Alexis Sánchez, že hodlá v létě opustit klub.

Foto: John Sibley, Reuters

Zklamaný útočník Arsenalu Alexis Sánchez.

Článek

Známý chilský útočník je nejspíš hodně horkokrevný. Když se mu něco nelíbí, nenechá si to pro sebe a pěkně od plic to řekne spoluhráčům. V posledních utkáních to několikrát udělal, až vypadl ze základní sestavy. Do šlágru na hřišti Liverpoolu, kde Arsenal prohrál 1:3, jen střídal do druhého poločasu.

A média mají jasno. Chilská hvězda se prostě neshodne s trenérem, odmítla v Arsenalu prodloužit smlouvu a v létě se bude z Emirates pakovat. Vztahy obou mužů jsou údajně hodně napjaté. Podle anglických médií Wengera vytočilo chování hráče během utkání Ligy mistrů s Bayernem, kdy Arsenal prohrál 1:5. Tam Sánchezovi ruply nervy a pustil se do spoluhráčů. Na hřišti i později v šatně.

Reklama