Hlavní obsah

Tajemství fotbalového rebela Haška je venku: Brzy prý zamíří do turecké ligy

S fotbalovou Spartou se rozešel záložník Martin Hašek ve zlém. Na Letné vypověděl smlouvu a od konce března je volným hráčem, teď to však vypadá, že si našel vysněné zahraniční angažmá. „Brzy bude v turecké lize," stojí v příspěvku zveřejněném na twitterovém účtu turecké ambasády v Praze. Úřad hráč navštívil se svým otcem, nejspíše jako dárek přinesli na velvyslanci rudý dres Sparty.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Martin Hašek mladší navštívil spolu se svým otcem tureckou ambasádu. Jako dres přinesl velvyslanci sparťanský dres. Ambasáda na oplátku na sociálních sítích zveřejnila, že bude fotbalista brzy hrát v turecké lize.

Článek

Možná měla tahle schůzka zůstat v utajení, jenže oficiální účet turecké ambasády pustil žhavou novinku do světa.

„Fotbalista Sparty Martin Hašek bude brzy hrát v turecké lize. Se svým otcem, který se jmenuje stejně, s hráčským agentem Gökmenem Korem navštívili našeho velvyslance H. E. Egemena Bagise. Hašek mladší mu přinesl svůj podepsaný dres," oznamuje popisek zveřejněného snímku, nereflektujíc, že fotbalista dal v zimě Spartě jednostrannou výpověď a není tak již hráčem Sparty.

Hašek mladší si naposledy zahrál zápas na konci ledna, pak ale neodjel se Spartou na soustředění a následně se pustil do sporu s Letenskými. Fotbalista se netajil touhou odejít ze Sparty za každou cenu, vše vyvrcholilo jeho jednostrannou výpovědí. Tu ale Sparta považuje za neoprávněnou.

Hráč byl blízko přestupu do izraelského Maccabi Haifa, obchod ale nakonec těsně před podpisem smlouvy ztroskotal. Následně nedopadlo ani angažmá ve slavném tureckém klubu Besiktas Istanbul. Podle tweetu turecké ambasády by se ale Hašek mohl dočkat a najít nový klub.

Přestoupí Martin Hašek skutečně do Turecka?
Ano
66,3 %
Ne
33,7 %
Celkem hlasovalo 3351 čtenářů.

Reklama

Související témata: