Hlavní obsah

O osudu kanonýra Tottenhamu rozhodnuto! Je to šance pro Ronalda?

Letošní letní přestupové období je opravdu hektické. Kluby se předhánějí v tom, kdo uloví největší hvězdu. Francouzské PSG získalo Lionela Messiho, Real Madrid se snaží urvat Kyliana Mbappého a Manchester City měl připravené dva trumfy, jeden s Harrym Kanem mu nevyšel, vyjde hvězdný Portugalec? Nabídka už prý proběhla.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Jak to bude s Cristianem Ronaldem dál?

Článek

Ve středu hvězdný útočník Harry Kane na svém profilu na sociálních sítích oznámil, že letošní léto zůstane v Tottenhamu a bude se snažit pomoci mu k úspěchům.

"Bylo neuvěřitelné vidět nedělní přijetí od fanoušků a číst od nich v posledních několika týdnech tolik podpůrných zpráv," napsal kapitán anglické reprezentace, který usiloval o přestup do Manchesteru City.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Harry Kane (@harrykane)

Anglický klub má však v rukávu další trumf. Hovoří se totiž o tom, že když nebude Kane, přijde Ronaldo! Dokonce hráčův agent svého svěřence Manchesteru sám nabízel. Samotný Portugalec prý jednal s několika hráči City a jeho přestup z Juventusu by se měl údajně dohodnout během tohoto víkendu.

Ronaldo, který v letech 2003 až 2009 nastupoval za tým městského rivala City, už prý podle britského tisku obdržel nabídku na 230 tisíc liber týdně, tedy necelých 7 milionů korun. City však odmítá zaplatit Staré dámě přestupovou částku ve výši 25 milionů liber (747 milionů korun).

Reklama

Související témata: