Hlavní obsah

Ronaldo do Juventusu? Moc si to přeji, tým po mém odchodu novou ikonu potřebuje, ví Buffon

Paříž/Praha

Po sedmnácti úspěšných sezónách se Gianluigi Buffon vydal na novou misi. V dresu Paris. St. Germain si zkusí splnit svůj sen a vybojovat vytoužený triumf v Lize mistrů. Na svůj dnes již bývalý klub však rozhodně nezapomíná. "Ronaldův přestup do Juventusu? Vůbec by mě to nepřekvapilo, přeju si to," říká čtyřicetiletý gólman.

Foto: Themba Hadebe, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo a jeho Portugalci končí...

Článek
Fotogalerie
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Cristiano Ronaldo a fotbalové šílenství v Turíně

Tento týden by se mělo rozhodnout, jestli Cristiano Ronaldo po devíti úspěšných sezónách v dresu Realu Madrid změní působiště a bude bojovat o další triumfy v Juventusu.

"To by pro mě nebylo žádným překvapením. Klub po mém odchodu potřebuje novou ikonu. Juventus prostě Ronalda potřebuje, musí si najít novou ikonu. Byl bych šťastný, kdyby se přestup povedl," pokračuje mistr světa z roku 2006.

Řada fanoušků nepovažuje za šťastné, že by měl Ronaldo přijít v době, kdy Buffon z klubu odchází, to však italského gólmana nijak netrápí.

"Co mi dělá těžší hlavu jsou jeho dva góly, které nám dal ve finále Ligy mistrů v minulé sezóně a ten poslední ve čtvrtfinále té letošní," připomněl Portugalcovu parádu, kdy se trefil přes hlavu nůžkami, Buffon.

"V každém případě pro italský fotbal jako celek by byl příchod Ronalda velikým přínosem, já si to určitě přeju," dodala brankářská legenda.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články