Hlavní obsah

Icardi míří do PSG. Argentinec už je v Paříži kvůli zdravotní prohlídce

Dlouho očekávaný odchod je tu. Paris Saint-Germain je blízko angažování hvězdy Interu Milán Maura Icardiho. Podle francouzského deníku L'Equipe je šestadvacetiletý Argentinec v Paříži, kde by měl absolvovat zdravotní prohlídku. Podle francouzských médií by se mělo jednat o roční hostování, italská média hovoří o následné přestupové opci ve výši 70 milionů eur.

Foto: Instagram: Mauro Icardi

Mauro Icardi a jeho žena Wanda Narová

Článek

Jedna z dlouhých fotbalových telenovel je, zdá se, u svého konečného rozuzlení. A argentinské útočné eso Icardi by své nové působiště měl nalézt pod Eiffelovou věží, konkrétně u francouzského mistra PSG.

Podle francouzských médií by se mělo jednat o roční hostování, Sky Sport Italia přišlo s informací o následné opci v hodnotě 70 milionů eur.

Icardi v minulém ročníku po neshodách s klubem přišel o kapitánskou pásku. Spor mezi hráčem a vedením vyústil až k právní taškařici, kdy Icardi zažaloval Inter Milán o 1,5 milionu eur. Argentinský fotbalista byl přesvědčen, že se ho vedení klubu a trenér Antonio Conte snaží zbavit.

Hráčova agentka a manželka v jedné osobě Wanda Narová ještě před pár dny vydala prohlášení, že Icardi na 100 % zůstane v Interu. Ve světle nových informací se zdá, že její slova naplněna nebudou.

Reklama

Související témata: