Hlavní obsah

Unikátní souboj sportovních superstar: Ronaldo si vzal do parády Djokoviče

Oba jsou mistry svého oboru. Jak portugalská fotbalová superstar Cristiano Ronaldo, tak srbský tenisový mág Novak Djokovič svým fanouškům pravidelně dokazují, že slovo »nemožné« u nich neexistuje. Naposledy o tom přesvědčila celý sportovní svět právě opora Juventusu, která se při své gólové hlavičce v zápase italské ligy proti Sampdorii vyšplhala až do výšky neuvěřitelných 256 centimetrů. Teď si obě legendy našly čas na krátké setkání, ze kterého vzniklo hodně zajímavé video.

Foto: Facebook, FAČR

Ronaldo a Djokovič v netradičním měření sil

Článek

Jeho Juventus se nachází uprostřed rozehrané sezony. Naposledy si Stará dáma poradila 18. prosince na domácím hřišti se Sampdorií, kterou porazila i díky úžasné Ronaldově hlavičce snů 2:1. Rok 2019 pak Juve zakončil porážkou ve finále italského Superpoháru s Laziem (1:3).

Další duel čeká na obhájce italského titulu až 6. ledna a krátkou přestávku tak hvězdný Cristiano využil k setkání s dalším velikánem světového sportu Novakem Djokovičem. Šestnáctinásobný grandslamový vítěz se na novou sezonu teprve chystá, a tak na „rande" se slavným Portugalcem bez váhání kývl.

Na světě se tak objevilo velmi zajímavé video, na kterém pětinásobný držitel Zlatého míče svému tenisovému protějšku vysvětluje, jak se dá vyskočit do výšek, které jsou normálním smrtelníkům zapovězené.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Ronaldo x Djokovic 😍 #TeamSerbia’s No. 1 getting some tips before the @atpcup 😂 👏 . 🎥: @cristiano | @djokernole

Příspěvek sdílený ATP Tour (@atptour),Pro 27, 2019 v 3:01 PST

Reklama

Související témata: