Hlavní obsah

Koronavirem se nakazili i Dybala a Maldini se synem

Argentinský útočník Paulo Dybala na instagramu potvrdil, že on i jeho přítelkyně měli pozitivní test na koronavirus. Je třetím nakaženým fotbalistou Juventusu Turín. Už dříve se nákaza objevila u Daniele Ruganiho a Blaise Matuidiho. První případy hlásí AC Milán, pozitivní výsledky mají technický ředitel klubu Paolo Maldini a jeho syn Daniel.

Foto: Eric Gaillard, Reuters

Paulo Dybala (vlevo) z Juventusu v souboji s Lucasem Tousartem z Lyonu.

Článek

Milánská legenda Maldini se testu podrobil poté, co se dozvěděl, že byl v minulých dnech v kontaktu s lidmi, kteří byli nakažení. "Výsledek byl pozitivní. Stejně tak u jeho syna Daniela, útočníka mládežnického týmu AC, který dříve trénoval i s áčkem," uvedl AC Milán v prohlášení.

Juventus, vedoucí tým italské ligy, která byla na začátku minulého týdne přerušena, je v karanténě od 11. března. Tehdy byl jako první hráč v Serii A pozitivně testován obránce Rugani. O šest dní později se nákaza zjistila také u francouzského mistra světa Matuidiho.

Další fotbalisté "Staré dámy" měli naopak v minulých dnech negativní výsledky. Gonzalo Higuaín, Miralem Pjanič a Sami Khedira dostali proto od vedení klubu svolení karanténu opustit a odcestovat do svých zemí.

Reklama

Související témata: