Hlavní obsah

Rebel na odchodu? Spoluhráče Zmrhala a Matějů vábí turecký gigant

Praha

Fotbalový bouřlivák Mario Balotelli by v létě mohl znovu změnit chlebodárce. Devětadvacetiletý útočník, který je spoluhráčem českých hráčů Aleše Matějů a Jaromíra Zmrhala v Brescii, se podle pondělní zprávy britského deníku The Sun ocitl v hledáčku tureckého týmu Galatasaray Istanbul.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Italský útočník Mario Balotelli.

Článek

Šestatřicetinásobný italský reprezentant ghanského původu přišel do Brescie loni v létě z Marseille a v devatenácti zápasech Serie A nasázel pět gólů. S nováčkem soutěže sice uzavřel smlouvu až do června 2022, přesto je možné, že Apeninský poloostrov opustí.

Galatasaray lanařil Balotelliho už v zimě a ze svého úsilí údajně nepolevuje. Podle italského novináře Nicoly Schira z deníku Gazzetta dello Sport už vedení istanbulského velkoklubu zahájilo rozhovory s Balotelliho agentem Minem Raiolou a je připraveno nabídnout kontroverznímu forvardovi dvouletý kontrakt s opcí na další sezonu.

Vicemistr Evropy z roku 2012, jenž během kariéry proslul řadou výstřelků, oblékal v minulosti také dres AC Milán i jeho rivala Interu, Manchesteru City, Liverpoolu nebo Nice.

Reklama