Hlavní obsah

Tajemný vzkaz. Bude Ronaldo popáté otcem?

Turín/Praha

Karanténu po dobu pandemie koronaviru a vynucenou herní pauzu strávil hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo se svou partnerkou Georginou Rodriguezovou a čtyřmi dětmi na rodné Madeiře. A není prý vyloučeno, že se už tak početná rodina době ještě rozšíří. Stane se hvězda Juventusu Turín brzy pětinásobným otcem?

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo, partnerka Georgina Rodriguezová a syn Cristiano junior před odletem z Madeiry zpět do Itálie.

Článek

Podnět ke spekulacím zavdala médiím Georgina, která před odletem z Madeiry do Turína vystavila na svém instagramovém účtu fotografii s růžovou bublinou ze žvýkačky a dovětek holčička doprovodila smajlíkem ve tvaru srdce. Rozverná kratochvíle, nebo tím španělská modelka přece jen chtěla naznačit blížící se radostnou událost?

Bude tedy slavný CR-7 skutečně znovu otcem? Pět Zlatých míčů pro nejlepšího fotbalistu světa už vlastní, dožene teď sbírku i počtem potomků? ptají se bulvární média.

Pětatřicetiletý mistr Evropy už má doma devítiletého syna Cristiana juniora a dvouletá dvojčata Evu a Matea, které Ronaldovi odnosily náhradní matky. S Georginou má portugalský útočník dvouletou dcerku Alanu.

Už v roce 2018, půl roku po narození Alany, Rodriguezová prohlásila, že v budoucnu hodlají s Ronaldem rodinu ještě rozšířit.

Reklama