Hlavní obsah

Ancelotti by chtěl získat Beckhama do AC Milán natrvalo

Trenér AC Milán Carlo Ancelotti by uvítal anglického záložníka Davida Beckhama ve svém týmu nejen na krátkou dobu hostování. Služby třiatřicetileté fotbalové hvězdy by rád využil i později, přestože se Beckham v březnu vrátí ke svému americkému týmu Los Angeles Galaxy.

Článek

Beckham by měl posílit milánský velkoklub od ledna s tím, že tak bude mít během přestávky v zámořské MLS možnost připravovat se v Itálii pro utkání reprezentace. Na svých stránkách již v pátek potvrdil, že se jeho o krátkodobém hostování v Itálii jedná.

I epizodní Beckhamovo působení může být podle Ancelottiho přínosem. "Možná budeme přínosem pouze pro něj, neboť u nás bude trénovat. Ale může být také přínosem pro nás, i kdyby hrál jediný zápas. Nepovažujeme ho za turistu, ale plně připraveného fotbalistu, který bez problémů zapadne do sestavy," zhodnotil milánský kouč případnou posilu, kterou by chtěl vzít již na prosincový zájezd do Dubaje.

Pro deník Gazzetta dello Sport se Ancelotti také vyjádřil ke své budoucnosti v týmu, u kterého působí od roku 2001. Přiznal, že před časem jednal s vedením Chelsea, ale neměl nikdy v úmyslu opustit San Siro. "Láká mě ale myšlenka vést africký tým na mistrovství světa 2010," vyslovil své přání devětačtyřicetiletý fotbalový odborník.

Reklama

Související témata: