Hlavní obsah

Fanoušci Neapole vrátili Hamšíkovi ukradené hodinky

NEAPOL

Fanoušci fotbalistů Neapole si své oblíbené hráče hýčkají. Záložníkovi Marku Hamšíkovi jako vánoční dárek vrátili hodinky Rolex za 26 000 eur (asi 690 000 korun), o které týden před Vánoci obrali slovenskou hvězdu ozbrojení zloději.

Článek

"Rolexky na mě čekají na policejní stanici," citovala Hamšíka agentura ANSA. "Fanoušci věděli, jak se k hodinkám dostat. Fotbalisté Neapole jsou pro ně jako bozi. Nikdo se jich nesmí dotknout," uvedl jednadvacetiletý záložník. "Ti, co mě přepadli, byli mladíci, kteří asi neznají nepsané zákony," dodal.

Hamšík není prvním hráčem Neapole, kterému pomohli fanoušci. Před nedávnem vrátili útočníkovi Andreovi Russottovi vůz BMW jen pár hodin poté, co mu byl ukraden.

Slovenský záložník momentálně tráví volno na Slovensku, kam přijel se spoluhráčem Walterem Garganem. "Asi nás čeká pokuta, protože strašně moc jíme," řekl Gargano, který chodí s Hamšíkovou sestrou Michalou. Během dovolené ji navštěvoval v nemocnici. "Chodil jsem za ní každý den. Dokonce jsem jí koupil prstýnek, ale není svatební," ujistil.

Reklama

Související témata: