Hlavní obsah

Hvězdný Ibrahimovic srazil k zemi Maldiniho během tréninku před městským derby

Milán/Praha

Vůbec se s ním nepáral. Že je Daniel Maldini nositelem slavného fotbalového jména bylo útočníkovi AC Milán Zlatanu Ibrahimovicovi na tréninku před městským derby zcela jedno. Devatenáctiletého syna legendárního Paola Maldiniho švédský dlouhán během jednoho ze cvičení doslova zahodil na trávník.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ibrahimovic srazil na tréninku Maldiniho.Video: sntv

 
Článek

Záběry pocházejí ze čtvrtečního tréninku Rossoneri v Milanello Sports Centre nedaleko Milána. Švédský fotbalista Ibrahimovic na nich v žertu povalil mladou vycházející hvězdu AC Daniela Maldiniho.

Hráči AC Milán se připravují na sobotní městské derby proti Interu. Do utkání by měl po pauze způsobené koronavirovou nákazou zasáhnout i Ibrahimovic. Covid-19 mu lékaři diagnostikovali 24. září. Devětatřicetiletý útočník kvůli karanténě přišel mimo jiné o utkání 3. a 4. předkola Evropské ligy.

„Covid si troufl mě vyzvat. Špatný nápad," napsal tehdy Ibrahimovic na Twitteru. AC patří po třech odehraných kolech Serie A s plným bodovým ziskem dělená první příčka s Atalantou. Inter má na kontě dvě výhry, v posledním ligovém kole remizoval s Laziem.

Reklama

Související témata: