Hlavní obsah

Neapol ztrátu na vedoucí AC Milán nestáhla, prohrála s Chievem

ŘÍM

Neapol prohrála v 23. kole italské fotbalové ligy na stadionu Chieva 0:2 a na druhém místě tabulky tak stále ztrácí na vedoucí AC Milán pět bodů. O výhru domácích se postarali Moscardelli a Sardo. Neuspěl ani Juventus, který v sestavě s českým obráncem Zdeňkem Grygerou podlehl v Palermu 1:2.

Článek

Juventus prohrával už po 20 minutách dvoubrankovým rozdílem, Buffona nejprve překonal Miccoli a krátce po něm i Migliaccio. Turínský Marchisio ještě do poločasu snížil, ale na bodový zisk hosté nedosáhli a v tabulce jim patří osmé místo. Grygera odehrál celý zápas.

Nečekaný bod získala předposlední Brescia na hřišti AS Řím, který se nicméně posunul na čtvrté místo tabulky. Lecce vyhrálo v Parmě Chevantonovým gólem z druhé minuty nastaveného času.

Ve čtvrtek zakončí kolo zápas posledního Bari s obhájci titulu z Interu Milán.

Italská fotbalová liga - 23. kolo:
AS Řím - Brescia 1:1 (58. Borriello - 69. Eder), Cesena - Catania 1:1 (31. L. Jimenez - 9. Maxi Lopez), Chievo - Neapol 2:0 (20. Moscardelli, 50. Sardo), Fiorentina - FC Janov 1:0 (40. Santana), Palermo - Juventus Turín 2:1 (7. Miccoli, 20. Migliaccio - 36. Marchisio), Parma - Lecce 0:1 (90.+2 Chevanton), Sampdoria Janov - Cagliari 0:1 (37. Nainggolan), Udine - Boloňa 1:1 (77. Domizzi - 65. Di Vaio).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články