Hlavní obsah

Lazio Řím - Crotone 3:2Lazio po třech porážkách naplno zabralo, výhru slaví také Bergamo

Řím
Aktualizováno

Fotbalisté Bergama v italské lize porazili 3:1 Spezii a posunuli se v tabulce na čtvrtou příčku, která zaručuje účast v Lize mistrů. Sedmé Lazio Řím si poradilo 3:2 s posledním Crotone a po třech porážkách za sebou konečně zvítězilo.

Článek

O vítězství Bergama rozhodl dvěma góly Mario Pašalič, o zbývající zásah se postaral Luis Muriel a se šestnácti brankami se posunul na třetí místo pořadí střelců. Za hosty v závěru snížil Roberto Piccoli. Spezia natáhla sérii bez vítězství na pět zápasů a od pásma sestupu ji dělí šest bodů.

Atalanta, kterou příští týden čeká po úvodní porážce 0:1 odveta osmifinále Ligy mistrů s Realem Madrid, je čtvrtá. Na kontě má 52 bodů stejně jako třetí Juventus. Turínský celek má však dva zápasy k dobru, zatímco pátý AS Řím ztrácí na Bergamo dva body a má odehráno o zápas méně.

Lazio dvakrát vedlo po zásazích Sergeje Milinkoviče-Saviče a Luise Alberta, ale hosté po gólu a penaltě Simy vždy vyrovnali. Na branku Felipeho Caiceda z 84. minuty Crotone, které se muselo obejít bez potrestaného trenéra Serseho Cosmiho, odpověď nenašlo.

Lazio, které v předchozích třech zápasech prohrálo v Lize mistrů Bayernem Mnichov a v Serii A s Boloňou a Juventusem, je v tabulce sedmé se ztrátou jednoho bodu na pohárové příčky. Šestá Neapol má však zápas k dobru. Crotone je s 15 body poslední a od příček zajišťujících záchranu ho dělí sedm bodů.

Italská fotbalová liga - 27. kolo:
Lazio Řím - Crotone 3:2 (14. Milinkovič-Savič, 39. Alberto, 84. Caicedo - 29. a 50. z pen. Simy),
Bergamo - Spezia 3:1 (54. a 73. Pašalič, 55. Muriel - 82. Piccoli)

Reklama

Související témata: