Hlavní obsah

Nejdřív Ronaldo, teď tohle! Ibrahimovic v problémech

V utkání 30. kola fotbalové Serie A mezi Parmou a AC Milán dostal hvězdný švédský útočník Zlatan Ibrahimovic svou první červenou kartu v italské lize po více jak devíti letech. Teď se na něj snáší vlna kritiky poté, co měl údajně porušit koronavirový protokol.

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Porušil Zlatan Ibrahimovic koronavirová pravidla, nebo ne?

Článek

Navzdory výhře 3:1, která AC Milán udržela čtyři body před Ronaldovým Juventusem, vzbudil jeden moment pořádný rozruch. Zlatan dostal červenou! Po více jak devíti letech z toho byl pořádně překvapený. Teď ho zase některá italská média obviňují z toho, že porušil pravidla proti covidu.

V Miláně byl vyfocen při návštěvě restaurace. „Nejdřív Ronaldo, teď tohle," poznamenal jeden z novinářů, který tím narážel na podobný přestupek Cristiana. Ten na začátku roku vyrazil se svou přítelkyní na hory.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Instant Foot (@instant_foot)

„Mluvil jsem se dvěma zdroji. Zlatan neporušil covidová pravidla," uvedl další z italských novinářů s tím, že se v restauraci jednalo čistě o pracovní schůzku, při které Zlatan ani nic nekonzumoval.

To se ale nelíbí fanouškům na sociálních sítích. „To jako pro něj ta pravidla neplatí? My nemůžeme a on ano?" rozčiloval se například jeden z nich. Švédský útočník si ale zajisté svými výkony na hřišti fandy brzy zase nakloní na svou stranu.

Reklama