Hlavní obsah

Poprask v Itálii. Posila AC Milán pozdravila fanoušky, ti se nestačili divit

Milán/Praha

Argentinský záložník Lucas Biglia je v AC Milán teprve pár dní, ale na triku už má pořádný průšvih. Minimálně u fanoušků Rossoneri. Když se s nimi totiž jednatřicetiletý fotbalista potkal, zbrkle vyhrkl: Forza Lazio. A příznivci milánského klubu byli v šoku.

Posila AC Milán zdraví fanoušky

 
Článek

Biglia si ještě v dresu AC Milán nekopl do míče, už ale stihl rozzuřit fanoušky. Záložník, který stál milánský klub zhruba 443 miliónů korun, totiž pozdravil při odjezdu z tréninkového centra příznivce AC Milán slovy "Forza Lazio", tedy "Lazio do toho". Jako by ještě nevstřebal, že během léta změnil dres. "Co? Forza Lazio?" nechápali příznivci Rossoneri. Nakonec se ale všemu zasmáli.

Zdá se, že Biglia má římský klub pod kůží. Lazio opustil po čtyřech letech, před tím vicemistr světa z roku 2014 nastupoval za Anderlecht. I když šlo ze strany Argentince o nechtěný přeřek, nikdo mu ho neodpáře. Vstup do angažmá tak měla osmá letní posila AC tedy vážně nepovedený.

Dovedete si představit, jak by asi fanoušci Baníku Ostrava přijali hráče, který by se předvedl na prvním setkání pozdravem: "Sparta do toho!"

Reklama

Související témata: