Hlavní obsah

Snad to dopadne a budu hrát za Mladou Boleslav, přeje si Diviš

Benátky nad Jizerou

Hned v prvním přípravném zápase fotbalistů Mladé Boleslavi si premiéru v jejich dresu odbyl záložník Jaroslav Diviš. Nastoupil na turnaji v Benátkách nad Jizerou proti Slovanu Bratislava a předpokládá, že se jeho případný přesun z Jablonce dotáhne do úspěšného konce. „Snad to dopadne a přál bych si už zůstat v Mladé Boleslavi,“ svěřil se Diviš v rozhovoru pro Sport.cz.

Foto: Josef Pešout, Právo

Jaroslav Diviš, nová posila mladoboleslavských fotbalistů

Článek

Po příchodu ze Slovácka jste strávil v jabloneckém celku jen rok a půl. Jak hodnotíte uplynulé období?

Bavil jsem se s majitelem klubu panem Peltou a vyplynulo z toho, že by bylo lepší, kdybych odešel. Moc příležitostí jsem nedostával a konkurence v Jablonci bude ještě větší  přicházejí tam ofenzivní hráči.

Na jaře jste se blýskl v domácí lize gólem při derby do sítě Liberce. Není vám líto, že případně neokusíte v Jablonci Evropskou ligu?

Je pravda, že na jaře se nám jako týmu dařilo. Mrzí mě, že tam asi dál nebudu, ale to je prostě život. Už se nechci ohlížet dozadu.

Co říkáte na přípravu Mladé Boleslavi?

Uvidíme, jak to bude probíhat. Kluky znám týden. Jsme v hrubé přípravě a věřím, že se forma doladí do startu ligy.

S Jabloncem jste skončil třetí. Jak vidíte ambice mladoboleslavského týmu?

Bylo by pěkné, kdybychom se po třiceti kolech vešli do šestého místa, abychom se dostali do nejlepší skupiny pro nadstavbu. Když bude potvrzeno, že budu hrát za Mladou Boleslav, vynasnažím se podávat co nejlepší výkony.

Reklama

Související témata: