Hlavní obsah

Limberský se pustil do šéfa Slavie: Zrušil regulérní gól! Jen rozhazuj dál čínský money

Jablonec nad Nisou

Pondělní výhra fotbalistů pražské Slavie v Jablonci v utkání 19. ligového kola měla nečekanou dohru na sociálních sítích. Plzeňský obránce David Limberský se na Instagramu ostře pustil do Jaroslava Tvrdíka, jehož ironicky nepřímo nařkl, že za verdiktem sudího Ondřeje Berky, jenž ve druhé půli neuznal Jablonci vyrovnávací gól na 1:1, stojí právě šéf červenobílých.

Foto: David W Cerny, Reuters

David Limberský znovu popustil uzdu svému temperamentu.

Článek

Za stavu 1:0 pro Pražany dostal sice domácí Miloš Kratochvíl míč do slávistické sítě, avšak původně uznaný gól vzápětí hlavní rozhodčí Berka na základě doporučení videorozhodčího, aby situaci zpětně prozkoumal, zase odvolal. Důvodem byl kontakt jabloneckého Jana Chramosty, který přišlápl nohu gólmanovi Slavie Ondřeji Kolářovi.

To ovšem Limberského, jehož tým mohl v případě remízy ztrácet na svého největšího rivala a lídra po podzimu dva body, rozpálilo doběla.

"Tvrdík je největší mág, odvolal regulérní gól. Gratuluju mistr Twitter, jen rozhazuj dál čínský money (peníze). Zdravím váš věrný tým ČSA," připomněl Limberský sarkasticky skutečnost, že Tvrdík byl v minulosti jako manažer u finančních problémů Českých aerolinií.

Impulzivní 35letý bek plzeňského obhájce titulu sice později příspěvek z Instagramu smazal, další skandál je nicméně na světě. Slavia zvítězila v Jablonci 2:0 a na druhou Plzeň má čtyřbodový náskok.

Reklama