Hlavní obsah

Slováci v kurzu. Plzeňská hvězda možná zamíří do Premier League

Další slovenská přestupová spekulace je na světě. Stabilní výkony především na evropské scéně přinesly zájem o elitního plzeňského záložníka Patrika Hrošovského. Podle anglických médií se o šikovného slovenského středopolaře zajímá devatenáctý celek anglické nejvyšší soutěže Huddersfield Town.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský Patrik Hrošovský.

Článek

Spekulace o přestupech slovenských hráčů hýbou fotbalovým světem. Škriniar, Škrtel a teď i stabilní člen kádru trenéra Pavla Vrby... Rodák z Bojnic působí v týmu loňského českého šampiona už od roku 2011. S přestávkami na hostování v Sokolově, Ústí a Znojmě.

Anglie, Španělsko nebo Rusko?

Zachrání anglického nováčka Premier League, nebo zvolí jiné možnosti? O středopolaře, který reprezentoval svoji zemi na Euro 2016 ve Francii, se totiž podle médií zajímají také španělské kluby Levante a Getafe, stejně jako ruské Dinamo Moskva.

Trenér Vrba by ho ale určitě rád nadále viděl v kádru plzeňské Viktorie, která bude i na jaře bojovat o ligový titul. Zatím se v tabulce Fortuna ligy nachází na druhém místě. Vyhraje u Hrošovského touha po dalším českém titulu nebo se mu bude chtít zachránit potápějící se bárku z anglického Huddersfieldu?

Reklama

Související témata: