Hlavní obsah

Klokany posílil ruský záložník Ljovin z Jihlavy

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Bohemians 1905 mají další zimní posilu. Třináctý celek ligové tabulky získal z druholigové Jihlavy ruského záložníka Vladislava Ljovina a podepsal s ním smlouvu na tři roky. Klokani o tom informují na svém webu.

Foto: fcvysocina.cz

Vladislav Ljovin míří z Jihlavy do Ďolíčku.

Článek

Třiadvacetiletý odchovanec Dynama Moskva by měl v Bohemians zacelit mezeru ve středu pole po odchodu Martina Haška mladšího do Sparty. V české lize Ljovin dosud působil v Mladé Boleslavi a Jihlavě, s kterou na jaře sestoupil. V české nejvyšší soutěži má na kontě 25 zápasů a jeden gól.

"Od Ljovina čekám zejména konstruktivní rozehrávku. Nebojí se míče, je správně drzý, na míči docela šikovný a dokáže hru zajímavě zrychlit. Vlastnost nebát se hrát i pod tlakem je důležitá. Zahraje i na pozici, kde zatím máme jen Filipa Haška," očekává trenér Martin Hašek starší.

„Vlad přišel před rokem do Jihlavy díky jeho vztahu s trenérem Svědíkem. Pro nás to byl velmi výhodný přestup, když hráčova agentura vyřešila vztahy s jeho tehdejším klubem, včetně finančního vypořádání. Na oplátku jsme se s fotbalistou a jeho agenturou dohodli, za jakých podmínek může odejít, pokud o něj bude zájem a on sám bude chtít," vysvětluje na klubovém webu Jan Staněk, ředitel Vysočiny.

"V létě se nám podařilo Vlada přesvědčit, aby ještě alespoň půl roku zůstal. Bohemka nyní sjednané podmínky splnila, hráč projevil o přestup zájem a my držíme slovo. Proto nyní náš oboustranně výhodný vztah končí. Vladovi děkujeme za jeho roční angažmá, určitě bylo pro obě strany obohacující. Odehrál u nás řadu dobrých zápasů a dokázal v nich být i přes svůj věk lídrem," dodává Staněk.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články